Kompani K: Onkel Osvalds Orkester, Spelar Til Dans

Hong Kong Day 5: Delicious, Dead And Displayed

Posted in Canon EOS 450D by Knutsvik on June 30, 2010

Wednesday, 30th June 2010ø

Advertisements
Tagged with: , ,

8 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. stjernetyven said, on June 30, 2010 at 6:25 PM

    Næmmen – stakkars Donald

    Grillet med hodet på altså. Smaker det noe godt da? Hodet altså. Jeg mener – smalahove, ok,men andehode..hmmmm…..

    • Knutsvik said, on June 30, 2010 at 6:52 PM

      haha – hey Starry! i går spiste jeg syltet nese av norsk laks – altså den syltede brusken fra norsk laks – på min absolutte favorittrestaurant og det var verdens beste argument for globalisme: norsk laksenese syltet som koreansk kimchi av en kantonesisk råfisk-kokk på en japansk restaurant eid av en sørafrikansk pilot! haaaaaaaregud: hadde Sissel sunget Å Vestland Vestland i bakgrunnen hadde jeg grått av glede 🙂

      (forøvrig er andehjerne en ordentlig delikatesse, og jeg elsker det. det har konsistens som … kremost, men smaker nøtteaktig 🙂 *ler* )

      ooog Hepp!

  2. MT said, on June 30, 2010 at 7:45 PM

    Uff:)

    Du,kva er det gule som heng der?

    • Knutsvik said, on July 1, 2010 at 6:12 AM

      haha – nei, det er ikkje synd på fuglane, Marie, dei har gleda bonden som har solgt dei, kokken som har slakta og tilberedd dei og så skal dei gleda dei som kjem til å eta dem *ler* det er ikkje synd på dei 🙂

      og det gule er ein lokal blekksprut nokon kjem til å spise seinare på dagen 🙂

      Hepp!

  3. stjernetyven said, on June 30, 2010 at 9:58 PM

    Hahahaha 😀 Syltet laksenese *ler* Har jeg aldri hørt om, Kjenner jeg blir nysgjerrig.

    Sett i lyset av de siste dagers diskusjoner om norsk oppdrettslaks er det kanskje grunn til en viss skepsis, men noe skal en jo dø av og på meg høres det ut som man hadde dødd lykkelig over en god porsjon syltet snyteskaft av laks *ler*

    Andehjerne…hmmm…spises det som pate eller – på brød? Hadde jeg turt å smake på det tro?

    hepp heeeeep (stakkars den vetle andungjen)

    • Knutsvik said, on July 1, 2010 at 6:09 AM

      hehe – etter at fuglen er grillet deles andehodet på langs (med nebb og det hele …) så plukker man hjernen ut med spisepinnene og mumser i vei. nam nam, kjempegodt 🙂

      men syltet laksenesebrusk var altså også veldig godt – som apetittvekker, baby, som apetittvekker *ler*

      Hepp!

  4. Soletraveller said, on July 2, 2010 at 8:39 PM

    Hahaaa…disse husker jeg ja.

    Herlige bilder du har lagt ut, K 🙂 *sikter til de andre også*
    Enn så overveldende Hong Kong var så….skulle jeg gjerne vært tilbake nå.

    • Knutsvik said, on July 3, 2010 at 7:10 AM

      haha, hey Sole, oh ja, HK _er_ overveldende – og denne uka har vært slitsom med lange pendlerreiser, lange kontordager, monsunregn de første dagene, 90-95% luftfuktighet og lite som minner om late koloniherredager med GT i skyggen, men kveldene har likevel vært fine og det har vært mye mat av aller beste kvalitet og og og alt det andre som gjør livet verdt å leve 🙂 flotte fotomotiver, for eksempel *ler*

      ha en fin lørdag, baby!

      Hepp!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: